Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/10804
Назва: Практика застосування системи обліку „Стандарт-Кост” у різних сферах національного господарства
Автори: Москаленко, В. А.
Ключові слова: система обліку “Стандарт-Кост”
нормативні затрати
стандарти
управління затратами
бюджетне планування
цінова політика
Дата публікації: 2013
Видавництво: Чернігів: ЧНТУ
Серія/номер: Економічні науки; № 4 (70)
Короткий огляд (реферат): Розкрито переваги та недоліки системи управлінського обліку „Стандарт-Кост”. Визначені основні відмінності цієї системи і вітчизняного нормативного методу обліку і калькуляції продукції. Також розглянуто процес розроблення нормативних (стандартних) витрат та порядок їх використання при впровадженні системи обліку „Стандарт-Кост” на підприємствах. Особлива увага приділяється можливості впровадження системи обліку „Стандарт-Кост” на підприємства різних сфер діяльності, а також розглядаються цілі та способи застосування цієї системи в різних галузях національного господарства. Обґрунтовано необхідність застосування системи обліку „Стандарт-Кост” не тільки на підприємствах промислового напрямку, але й у сільському господарстві, готельному господарстві та підприємствах громадського харчування.
Опис: Москаленко, В. А. Практика застосування системи обліку „Стандарт-Кост” у різних сферах національного господарства / В. А. Москаленко // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки. – 2013. – № 4 (70). – C. 115-119.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): 
http://ir.stu.cn.ua/123456789/10804
Розташовується у зібраннях:Москаленко В. А.: наукові статті
Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія "Економічні науки". — 2013. — №4 (70)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1135.pdfстаття322,24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.