Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/10864
Назва: Роль людського потенціалу в підвищенні конкурентоспроможності підприємств АПК Чернігівського регіону
Автори: Дерій, Ж. В.
Завгородня, Н. В.
Ключові слова: агропромисловий комплекс
підприємство
людський потенціал
конкурентоспроможність
господарство
Дата публікації: 2014
Видавництво: Чернігів: ЧНТУ
Серія/номер: Економічні науки; № 2 (74)
Короткий огляд (реферат): Досліджено теоретичні питання з необхідності підвищення людського потенціалу у конкурентоспроможності підприємств АПК Чернігівського регіону.
Опис: Дерій, Ж. В. Роль людського потенціалу в підвищенні конкурентоспроможності підприємств АПК Чернігівського регіону / Ж. В. Дерій, Н. В. Завгородня // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки. – 2014. – № 2 (74). – C. 87-91.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): 
http://ir.stu.cn.ua/123456789/10864
Розташовується у зібраннях:Дерій Ж. В.: наукові статті
Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія "Економічні науки". — 2014. — №2 (74)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1297.pdfстаття345,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.