Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/10864
Назва: | Роль людського потенціалу в підвищенні конкурентоспроможності підприємств АПК Чернігівського регіону |
Автори: | Дерій, Ж. В. Завгородня, Н. В. |
Ключові слова: | агропромисловий комплекс підприємство людський потенціал конкурентоспроможність господарство |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Чернігів: ЧНТУ |
Серія/номер: | Економічні науки; № 2 (74) |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено теоретичні питання з необхідності підвищення людського потенціалу у конкурентоспроможності підприємств АПК Чернігівського регіону. |
Опис: | Дерій, Ж. В. Роль людського потенціалу в підвищенні конкурентоспроможності підприємств АПК Чернігівського регіону / Ж. В. Дерій, Н. В. Завгородня // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки. – 2014. – № 2 (74). – C. 87-91. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/10864 |
Розташовується у зібраннях: | Дерій Ж. В.: наукові статті Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія "Економічні науки". — 2014. — №2 (74) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1297.pdf | стаття | 345,77 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.