Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/10903
Назва: Сучасний стан та тенденції розвитку харчової промисловості України
Автори: Кальченко, О. М.
Приходько, О. П.
Алексєєнко, С. С.
Ключові слова: харчова промисловість
виробництво
підприємства
інвестиції
інновації
Дата публікації: 2014
Видавництво: Чернігів: ЧНТУ
Серія/номер: Економічні науки; № 3 (75)
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано сучасний стан харчової промисловості України та Чернігівського регіону, висвітлено основні показники її функціонування, виділено головні проблеми, що стримують розвиток харчової галузі та окреслено заходи щодо їх вирішення.
Опис: Кальченко, О. М. Сучасний стан та тенденції розвитку харчової промисловості України / О. М. Кальченко, О. П. Приходько, С. С. Алексєєнко // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки. – 2014. – № 3 (75). – C. 91-97.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): 
http://ir.stu.cn.ua/123456789/10903
Розташовується у зібраннях:Кальченко О. М.: наукові статті
Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія "Економічні науки". — 2014. — №3 (75)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1335.pdfстаття1,15 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.