Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/11086
Назва: Розточувальні інструменти з попарно-асиметричним розміщенням лез для оброблення глибоких циліндричних отворів
Автори: Кривий, П. Д.
Кобельник, В. Р.
Крупа, В. В.
Яковлєв, В. Г.
Ключові слова: розточувальний інструмент
попарно-асиметричне розміщення
величина нерівності профілю
Дата публікації: 2016
Видавництво: Чернігів: ЧНТУ
Серія/номер: Технічні науки та технології;№2(4)
Короткий огляд (реферат): На основі аналізу наявних конструкцій запропоновано принципи попарно-асиметричного розміщення різців у розточувальних інструментах з корегованими кутами у плані. Для двох варіантів їх конструкторського виконання отримано залежності для визначення подач на різець та на оберт, а також значення корегованих головних (для І варіанта) та допоміжних (для ІІ варіанта) кутів у плані залежно від параметра розрахункової висоти мікронерівностей профілю. Подано варіант конструкції інструменту за запропонованими принципами. Проведено випробування інструменту на токарному верстаті з спеціальним пристосуванням та схемою роботи «на розтяг». Експериментально встановлено оптимальну подачу для конкретних умов оброблення. Показано його переваги у продуктивності в порівнянні з традиційними інструментами.
Опис: Кривий, П. Д. Розточувальні інструменти з попарно-асиметричним розміщенням лез для оброблення глибоких циліндричних отворів / П. Д. Кривий, В. Р. Кобельник, В. В. Крупа, В. Г. Яковлєв // Технічні науки та технології. – 2016. – № 2 (4). - С. 28-35.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/11086
Розташовується у зібраннях:№2(4)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
28-35.pdfстаття698,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.