Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/11111
Назва: Система керування для дослідження інтелектуальних баластів світловипромінювальних діодів
Автори: Войтенко, В. П.
Яценко, С. І.
Ключові слова: світловипромінювальний діод (СВД)
електронний баласт
імпульсний перетворювач
система автоматичного керування
Дата публікації: 2016
Видавництво: Чернігів: ЧНТУ
Серія/номер: Технічні науки та технології;№2(4)
Короткий огляд (реферат): Сучасні системи штучного освітлення будуються переважно на основі світловипромінювальних діодів (СВД), струм протікання через які (а отже, і рівень освітлення об’єкта) стабілізується або регулюється відповідно до навколишніх умов за допомогою електронного баласту, що являє собою імпульсний перетворювач напруги, охоплений зворотним зв'язком за вихідним струмом. Зміна зовнішньої освітленості вимагає швидкої і точної реакції системи освітлення і формування такого струму СВД, який найкращим чином забезпечить відпрацювання помилки за освітленістю. Стаття присвячена розробленню структури, функціональної схеми та програмного забезпечення прототипу комплексу, який має використовуватися для досліджень алгоритмів керування інтелектуальними драйверами СВД та аналізу динамічних процесів у замкнутій системі автоматичного керування, що містить внутрішній контур струму і зовнішній контур, який відповідає за рівень освітленості об’єкта.
Опис: Войтенко, В. П. Система керування для дослідження інтелектуальних баластів вітловипромінювальних діодів / В. П. Войтенко, С. І. Яценко // Технічні науки та технології. – 2016. – № 2 (4). - С. 175-183.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/11111
Розташовується у зібраннях:Войтенко В. П.: наукові статті
№2(4)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
175-183.pdfстаття1,04 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.