Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/11381
Назва: Інноваційне мислення при формуванні нових методологій управління проектами
Автори: Бушуєв, С. Д.
Дорош, М. С.
Шакун, Н. В.
Ключові слова: механізми конвергенції
інноваційні методи та моделі
інноваційне мислення
розвиток методологій управління
креативність
Дата публікації: 2016
Серія/номер: Управління розвитком складних систем;Вип. 26
Короткий огляд (реферат): Швидкий розвиток управління проектами як науки та застосування її в багатьох предметних галузях, що мають свою специфіку, сформувало у світовій практиці великий спектр знань та методологій, більшість з яких містять унікальні моделі, методи та механізми управління. Запропоновані в статті механізми конвергенції систем забезпечують можливість створення нових методів та моделей управління проектами з врахуванням різних підходів до самих методів конвергенції. Визначені хронологічні етапи формування методологій управління проектами у порівнянні з основними етапами розвитку систем управління в різних прикладних галузях. Також визначено необхідні складові інноваційного мислення керівника проекту, які забезпечують як розвиток галузі, так і суспільства в цілому. Результати дослідження можуть використовуватися при виборі та створенні нових методологій для прийняття унікальних проектних рішень.
Опис: Бушуєв, С. Д. Інноваційне мислення при формуванні нових методологій управління проектами / С. Д. Бушуєв, М. С. Дорош, Н. В. Шакун // Управління розвитком складних систем. - 2016. - Вип. 26. - С. 49-57.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/11381
Розташовується у зібраннях:Шакун Н. В.: наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бушуев, дорош, Шакун.pdfстаття330,31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.