Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/11387
Назва: Інгібіторний захист обладнання харчової промисловості
Автори: Сиза, О. І.
Савченко, О. М.
Квашук, Ю. В.
Гаценко, С. В.
Ключові слова: інгібітори корозії
протикорозійна ефективність
рослинні добавки
Дата публікації: 2011
Видавництво: Чернігів: ЧДТУ
Короткий огляд (реферат): Досліджено протикорозійну ефективність інгібіторів корозії на основі продуктів переробки еко-логічно-безпечної рослинної сировини України – водні витяжки із зерен гірчиці і коріння хріну. Ви-явлено залежність протикорозійної активності досліджених рослинних добавок від їх концент-рації у водопровідній воді. Максимальний ступінь захисту Z = 93,8 % .
Опис: Інгібіторний захист обладнання харчової промисловості / О. І. Сиза, О. М. Савченко, Ю. В. Квашук, С. В. Гаценко // Вісник ЧНТУ. - 2011. - №47. - С.220 - 224
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/11387
Розташовується у зібраннях:Сиза О. І.: наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Інгібіторний захист.pdf661,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.