Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/11387
Назва: | Інгібіторний захист обладнання харчової промисловості |
Автори: | Сиза, О. І. Савченко, О. М. Квашук, Ю. В. Гаценко, С. В. |
Ключові слова: | інгібітори корозії протикорозійна ефективність рослинні добавки |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Чернігів: ЧДТУ |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено протикорозійну ефективність інгібіторів корозії на основі продуктів переробки еко-логічно-безпечної рослинної сировини України – водні витяжки із зерен гірчиці і коріння хріну. Ви-явлено залежність протикорозійної активності досліджених рослинних добавок від їх концент-рації у водопровідній воді. Максимальний ступінь захисту Z = 93,8 % . |
Опис: | Інгібіторний захист обладнання харчової промисловості / О. І. Сиза, О. М. Савченко, Ю. В. Квашук, С. В. Гаценко // Вісник ЧНТУ. - 2011. - №47. - С.220 - 224 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/11387 |
Розташовується у зібраннях: | Сиза О. І.: наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Інгібіторний захист.pdf | 661,92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.