Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/11388
Назва: Вплив технологічних факторів на корозійну тривкість сталей у харчових виробництвах
Автори: Квашук, Ю. В.
Сиза, О. І.
Савченко, О. М.
Челябієва, В. М.
Ключові слова: харчові технології
інгібітори корозії
рослинна сировина
Дата публікації: 2012
Короткий огляд (реферат): У статті досліджено вплив технологічних факторів на корозійну тривкість сталі та інгібіторний захист систем апаратів і комунікацій харчових підприємств.
Опис: Вплив технологічних факторів на корозійну тривкість сталей у харчових виробництвах / Ю. В. Квашук, О .І. Сиза, О. М. Савченко, В. М. Челябієва // Фізіко - хімічна механіка матеріалів. - 2012. - Т.1; №9. - С. 226 - 231.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/11388
Розташовується у зібраннях:Сиза О. І.: наукові статті
Савченко О. М.: наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вплив технологічних.pdf425,45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.