Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/11388
Назва: | Вплив технологічних факторів на корозійну тривкість сталей у харчових виробництвах |
Автори: | Квашук, Ю. В. Сиза, О. І. Савченко, О. М. Челябієва, В. М. |
Ключові слова: | харчові технології інгібітори корозії рослинна сировина |
Дата публікації: | 2012 |
Короткий огляд (реферат): | У статті досліджено вплив технологічних факторів на корозійну тривкість сталі та інгібіторний захист систем апаратів і комунікацій харчових підприємств. |
Опис: | Вплив технологічних факторів на корозійну тривкість сталей у харчових виробництвах / Ю. В. Квашук, О .І. Сиза, О. М. Савченко, В. М. Челябієва // Фізіко - хімічна механіка матеріалів. - 2012. - Т.1; №9. - С. 226 - 231. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/11388 |
Розташовується у зібраннях: | Сиза О. І.: наукові статті Савченко О. М.: наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вплив технологічних.pdf | 425,45 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.