Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/12413
Назва: Товарознавство. Харчові продукти (частина 1). Методичні вказівки до виконання циклу лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.030510 „Товарознавство і торговельне підприємництво”
Автори: Денисенко, Т. М.
Ключові слова: товарознавство
Дата публікації: 2013
Видавництво: Чернігів: ЧНТУ
Опис: Товарознавство. Харчові продукти. Ч. 1 : метод. вказ. до виконання циклу лаб. робіт для студ. напряму підг. 6.030510 „Товарознавство і торговельне підприємництво” / укл.: Т.М. Денисенко. – Чернігів: ЧНТУ, 2013. – 97 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/12413
Розташовується у зібраннях:Денисенко T. M.: навчально-методичні видання
Економічні науки



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.