Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/12413
Назва: | Товарознавство. Харчові продукти (частина 1). Методичні вказівки до виконання циклу лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.030510 „Товарознавство і торговельне підприємництво” |
Автори: | Денисенко, Т. М. |
Ключові слова: | товарознавство |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Чернігів: ЧНТУ |
Опис: | Товарознавство. Харчові продукти. Ч. 1 : метод. вказ. до виконання циклу лаб. робіт для студ. напряму підг. 6.030510 „Товарознавство і торговельне підприємництво” / укл.: Т.М. Денисенко. – Чернігів: ЧНТУ, 2013. – 97 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/12413 |
Розташовується у зібраннях: | Денисенко T. M.: навчально-методичні видання Економічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Товарознавство.Харчові продукти.Ч1;метод.вк.до вик.циклу лаборат. робіт.pdf | 1,33 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.