Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/12479
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАндросенко, О. О.-
dc.contributor.authorГливенко, В. В.-
dc.date.accessioned2017-01-26T13:11:25Z-
dc.date.available2017-01-26T13:11:25Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/12479-
dc.descriptionАндросенко, О. О. Особливості розподілу загальновиробничих витрат на підприємствах кондитерської галузі / О. О. Андросенко, В. В. Гливенко // Бухгалтерський облік, оподаткування, аналіз і аудит: сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку : тези доповідей І міжнар. наук.-практ. конф. (м. Чернігів, 11 грудня 2015 р.). – Чернігів : ЧНТУ, 2015. – С. 34-35.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : ЧНТУen_US
dc.subjectзагальновиробничі витратиen_US
dc.subjectпостійні витратиen_US
dc.subjectзмінні витратиen_US
dc.subjectнормальна потужністьen_US
dc.subjectвиробнича потужністьen_US
dc.subjectкалькулювання собівартості продукціїen_US
dc.titleОсобливості розподілу загальновиробничих витрат на підприємствах кондитерської галузіen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Андросенко О. О.: доповіді, тези доповідей
2015

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zagalno vyrobnychi vytraty.pdfнаукова доповідь156,59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.