Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/12534
Назва: Управління інноваційним розвитком харчової промисловості України
Автори: Завгородня, Н. В.
Дата публікації: 2017
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): Метою дисертаційної роботи є обґрунтування теоретико-методичних засад та розробка прикладних рекомендацій щодо удосконалення управління інноваційним розвитком харчової промисловості.
Опис: Завгородня, Н. В. Управління інноваційним розвитком харчової промисловості України : дис... канд. екон. наук : 08.00.03 / Н. В. Завгородня. - Чернігів, 2017. - 212 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/12534
Розташовується у зібраннях:08.00.03 – економіка та управління національним господарством

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дисертація_Завгородня.pdfдисертація2,98 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.