Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/12534
Назва: | Управління інноваційним розвитком харчової промисловості України |
Автори: | Завгородня, Н. В. |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Чернігів |
Короткий огляд (реферат): | Метою дисертаційної роботи є обґрунтування теоретико-методичних засад та розробка прикладних рекомендацій щодо удосконалення управління інноваційним розвитком харчової промисловості. |
Опис: | Завгородня, Н. В. Управління інноваційним розвитком харчової промисловості України : дис... канд. екон. наук : 08.00.03 / Н. В. Завгородня. - Чернігів, 2017. - 212 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/12534 |
Розташовується у зібраннях: | 08.00.03 – економіка та управління національним господарством |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дисертація_Завгородня.pdf | дисертація | 2,98 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.