Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/12636
Назва: Бутко Микола Петрович: біобібліографічний покажчик
Автори: Савенко, А. А.
Лузіна, Н. С.
Коваленко, Т. М.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Чернігів: ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Біобібліографічний покажчик знайомить з біографією та науковим надбанням доктора економічних наук, професора, завідувача кафедри менеджменту, інноваційної діяльності та державного управління, академіка Інженерної академії та Академії економічних наук Бутка М. П. Він містить короткі відомості про життєвий шлях науковця, бібліографічні дані про монографії, підручники, навчально-методичні посібники, тези доповідей на науково-практичних конференціях і семінарах, статті з періодичних видань. Хронологічні межі добору літератури – з 1997 по 2015 роки. Біобібліографічний покажчик входить до серії покажчиків «Історія ЧНТУ в особистостях» і виданий з нагоди 55-річчя ЧНТУ.
Опис: Бутко Микола Петрович: до 55-річчя ЧНТУ: біобібліогр. покажч. / Черніг. нац. технол. ун-т, наук. б-ка; уклад.: А. А. Савенко, Н. С. Лузіна, Т. М. Коваленк. – Чернігів: ЧНТУ, 2015. – 20 с. – (Серія біобібліографічних покажчиків «Історія ЧНТУ в особистостях»).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/12636
Розташовується у зібраннях:Біобібліографічні покажчики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бутко М_.pdf8,81 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.