Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/12650
Назва: Порівняльне трудове право. Методичні вказівки до семінарських занять та самостійної роботи для студентів напряму підготовки 6.030401 «Правознавство», денної форми навчання.
Автори: Денисенко, К. В.
Ключові слова: трудове право
Дата публікації: 2017
Видавництво: Чернігів: ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Вивчення порівняльного трудового права стає необхідною умовою для одержання масштабного обсягу юридичних знань, тому що цей навчальний курс не тільки сприяє вдосконаленню національного трудового права, але й сприяє зміцненню економічних і гуманітарних міжнародних контактів. При викладанні зазначеного курсу активно використовується порівняльний метод дослідження теоретичних та практичних аспектів трудового права України з аналогічним правом інших країн.
Опис: Порівняльне трудове право. Метод. вказівки до семінар. занять та самост. роботи для студ. напряму підготовки 6.030401«Правознавство», денної форми навчання / уклад.: К. В. Денисенко. – Чернігів : ЧНТУ, 2017. – 31 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/12650
Розташовується у зібраннях:Денисенко К. В.: навчально-методичні видання
Юридичні науки



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.