Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/12813
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВдовенко, Н. М.-
dc.contributor.authorСокол, Л. М.-
dc.date.accessioned2017-06-15T13:16:26Z-
dc.date.available2017-06-15T13:16:26Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/12813-
dc.descriptionVdovenko, N. M. Applied basis of fish policy effect to public food providing / N. M. Vdovenko, L. M. Sokol // Науковий вісник Полісся. − 2017. − № 1 (9), ч. 2. − С. 202-207.en_US
dc.description.abstractGlobally, aquaculture is a young sector of the agricultural sector, which is experiencing a period of growth over the past 50 years. World aquaculture production is divided into categories: aquaculture in inland waters and mariculture. Fisheries is on five levels: a) the access to the markets of non-agricultural goods (NAMA); b) agreement on subsidies and compensation measures (ASCM); c) trade and environment, especially environmental protection agreements (MEA); d) agreement on antidumping (ADA); e) general agreement on trade services (GATS). The regulation of international trade in fisheries and aqua-cultures are complicated by the fact that fish products are not subject of Agreement on Agriculture of the WTO. The main piece of legislation that defines the priority objectives in the field of fisheries is European Regulation "On the Common Fish Policy".en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherЧернігів : ЧНТУen_US
dc.relation.ispartofseriesНауковий вісник Полісся;№ 1 (9), ч. 2-
dc.subjectfishing policyen_US
dc.subjectfood providingen_US
dc.subjectmarketen_US
dc.subjectdemanden_US
dc.subjectsupplyen_US
dc.subjectfisheriesen_US
dc.subjectaquacultureen_US
dc.subjectglobalizationen_US
dc.subjectрибна політикаen_US
dc.subjectпродовольче забезпеченняen_US
dc.subjectринокen_US
dc.subjectпопитen_US
dc.subjectпропозиціяen_US
dc.subjectрибне господарствоen_US
dc.subjectаквакультураen_US
dc.subjectглобалізаціяen_US
dc.titleApplied basis of fish policy effect to public food providingen_US
dc.title.alternativeПрикладний базис впливу рибної політики на забезпечення населення харчовими продуктамиen_US
dc.typeArticleen_US
dc.description.abstractalt1У глобальних масштабах аквакультура є молодою галуззю аграрного сектору економіки, що переживає період зростання протягом останніх 50 років. Світове виробництво аквакультури розділяють на категорії: аквакультура у внутрішніх водоймах та марикультура. Рибне господарство розглядають на п’яти рівнях: а) дoстyп на ринки несiльськoгосподарських тoваpiв (NAMA); б) угода про субсидії та кoмпенсаційнi заходи (ASCM); в) торгівля та навколишнє сеpедoвище, зoкpема в тoмy, щo стoсyється багатoстоpоннiх приpодоoхоронних угод (MEA); г) угода про антидемпiнг (ADA); д) генеральна угода про торгівлю пoслyгами (ГАТС). Регулювання міжнародної торгівлі рибою і морeпродyктaми ускладнюється тим, що рибна продукція не є предметом домовленостей Угоди про сільське господарство в рамках СОТ. Основним нормативним актом, що визначає пріоритетні цілі у сфері рибного господарства, є Регламент Європарламенту «Про Спільну рибну політику».en_US
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник Полісся. — 2017. — №1 (9) Ч. 2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
202-207_1.pdfстаття193,19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.