Самохін М. К.: навчально-методичні видання : [4] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 4 з 4
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Організація та облік соціальних виплат : методичні вказівки до проведення практичних занять для студентів спеціальності 073 "Менеджмент" (спеціалізація "Управління персоналом та економіка праці") всіх форм навчанняЗабаштанський, М. М.; Борисенко, Л. І.
2017Особливості організації і проведення занять з фізичного виховання зі студентами, які віднесені за станом здоров’я до спеціально-медичних груп. Методичні рекомендації для практичного застосування у професійній діяльності викладачами фізичного виховання у вищих навчальних закладахПечко, О. М.; Горобей, М. П.; Самохін, М. К.
2015Тренажери в системі оздоровчого тренування. Методичні вказівки з самостійної роботи з дисципліни «Основи фізичної реабілітації» для студентів галузі знань 0102 «Фізичне виховання, спорт і здоров'я людини» за напрямом підготовки 6.010203 «Здоров’я людини»Самохін, М. К.
2016Велосипеди у системі оздоровлення людини. Методичні вказівки з самостійної роботи з дисципліни «Основи фізичної реабілітації» для студентів галузі знань 0102 «Фізичне виховання, спорт і здоров'я людини» за напрямами підготовки 6.010203 «Здоров’я людини»Самохін, М. К.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 4 з 4