Козинець О. Г.: навчально-методичні видання : [31] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 31
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Основи академічного письма : методичні вказівки до практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 017 «Фізична культура і спорт», 053 «Психологія», 081 «Право», 227 «Фізична терапія, ерготерапія», 231 «Соціальна робота»Козинець, О. Г.
2023Громадянська освіта : методичні вказівки до практичних, семінарських занять та самостійної роботи для здобувачів освітньо-професійних програм першого (бакалаврського) рівня вищої освітиНітченко, А. Г.; Козинець, О. Г.; Шакун, Н. В.; Герасименко, О. В.
2023Теорія держави і права : методичні вказівки до виконання індивідуальних робіт з дисципліни "Теорія держави і права" для здобувачів вищої освіти спеціальності 081 "Право" та 262 "Правоохоронна діяльність" першого (бакалаврського) рівня вищої освітиКозинець, О. Г.; Марущак, Н. В.
2023Правозастосування в правоохоронній діяльності : методичні вказівки до виконання індивідуальних робіт з дисципліни "Правозастосування в правоохоронній діяльності" для здобувачів вищої освіти спеціальності 262 "Правоохоронна діяльність" першого (бакалаврського) рівня вищої освітиКозинець, О. Г.; Марущак, Н. В.
2023Поліцейська діяльність : методичні вказівки до виконання індивідуальних робіт з дисципліни "Поліцейська діяльність" для здобувачів вищої освіти спеціальності 262 "Правоохоронна діяльність" першого (бакалаврського) рівня вищої освітиКозинець, О. Г.; Марущак, Н. В.
2023Історія правоохоронних органів України : методичні вказівки до семінарських занять для здобувачів вищої освіти спеціальності 262 "Правоохоронна діяльність" першого (бакалаврського) рівня вищої освітиКозинець, О. Г.; Марущак, Н. В.
2023Забезпечення прав людини в правоохоронній діяльності : методичні вказівки до виконання індивідуальних робіт для здобувачів вищої освіти спеціальності 262 "Правоохоронна діяльність" першого (бакалаврського) рівня вищої освітиКозинець, О. Г.; Марущак, Н. В.
2022Історія правоохоронних органів України : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 262 "Правоохоронна діяльність"Козинець, О. Г.
2022Історія держави і права : методичні вказівки до проведення семінарських занять для здобувачів вищої освіти спеціальності 081 "Право". Рівень вищої освіти – перший (бакалаврський)Козинець, О. Г.
2022Історія держави і права : методичні вказівки до самостійної роботи з навчальної дисципліни «Історія держави і права» для здобувачів вищої освіти спеціальності 081 "Право" Рівень вищої освіти – перший (бакалаврський)Козинець, О. Г.
2018Історія держави і права зарубіжних країн : методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни “Історія держави і права зарубіжних країн” студентами I курсу спеціальності 262 "Правоохоронна діяльність"Козинець, О. Г.
2018Історія держави і права зарубіжних країн : методичні вказівки до проведення семінарських занять для здобувачів вищої освіти спеціальності 262 "Правоохоронна діяльність" освітньо-кваліфікаційний рівень бакалаврКозинець, О. Г.
2020Правоохоронна діяльність : методичні вказівки до проходження комплексної за фахом практики для здобувачів вищої освіти спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність»Марущак, Н. В.; Козинець, О. Г.; Марущак, О. А.
2017Методичні вказівки з написання курсової роботи з навчальної дисципліни "Теорія держави" і права студентами I курсу спеціальності 262 "Правоохоронна діяльність"Козинець, О. Г.
2019Історія держави і права України : методичні вказівки для самостійної роботи здобувачів вищої освіти спеціальності 262 "Правоохоронна діяльність"Козинець, О. Г.
2020Переддипломна практики в органах, що здійснюють правоохоронну діяльність : методичні вказівки для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність» освітньо-професійної програми «Правоохоронна діяльність», валіфікація:бакалавр правоохоронної діяльностіМарущак, Н. В.; Берднік, І. В; Козинець, О. Г.; Марущак, О. А.
2019Історія держави і права України : методичні вказівки до проведення семінарських занять для здобувачів вищої освіти спеціальності 262 "Правоохоронна діяльність"Козинець, О. Г.
2020Історія правоохоронних органів України : методичні вказівки до проведення семінарських занять для здобувачів вищої освіти спеціальності 262 "Правоохоронна діяльність"Козинець, О. Г.
2020Історія правових та політичних вчень : методичні вказівки до проведення семінарських занять для здобувачів вищої освіти спеціальності 262 "Правоохоронна діяльність"Козинець, О. Г.
2020Історія правових та політичних вчень : методичні вказівки для самостійної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 262 "Правоохоронна діяльність"Козинець, О. Г.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 31