Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/13397
Назва: | Вплив цикорію, кави, лимонного соку на ферментативну активність дріжджів та якість пшеничного хліба |
Інші назви: | The impact of chicory, coffee and lemon juice on the enzymatic activity of yeast and the quality of wheat bread Влияние цикория, кофе, лимонного сока на ферментативную активность дрожжей и качество пшеничного хлеба |
Автори: | Cавченко, О. М. Сиза, О. І. Зінченко, Ю. С. Деркач, Т. Л. Михайлова, М. І. |
Ключові слова: | дріжджі ферментативна активність біотехнологічні властивості бродіння хліб yeast enzyme activity biotechnological properties fermented bread дрожжи ферментативная активность биотехнологические свойства брожение хлеб |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Чернігів: ЧНТУ |
Серія/номер: | Технічні науки та технології; № 1 (3) |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено вплив цикорію, кави та лимонного соку на біотехнологічні характеристики пресованих дріжджів. Використання рослинних харчових добавок значно підвищує ферментативну активність хлібопекарських дріжджів: зимазна активність покращується на 24–43 %, а мальтазна – на 24–42 %. Добавки збагачують хлібобулочні вироби вітамінами, макро- і мікроелементами та покращують якісні показники хліба. |
Опис: | Cавченко, О. М. Вплив цикорію, кави, лимонного соку на ферментативну активність дріжджів та якість пшеничного хліба / О. М. Cавченко, О. І. Сиза, Ю. С. Зінченко, Т. Л. Деркач, М. І. Михайлова // Технічні науки та технології. – 2016. – № 1 (3). – C. 228-233. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/13397 |
Розташовується у зібраннях: | №1(3) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
124.pdf | стаття | 348,73 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.