Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/13398
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorCавченко, О. М.-
dc.contributor.authorСиза, О. І.-
dc.contributor.authorКоваленко, М. С.-
dc.contributor.authorКупчик, О. Ю.-
dc.date.accessioned2015-09-22T12:38:53Z-
dc.date.accessioned2017-06-29T10:18:09Z-
dc.date.available2015-09-22T12:38:53Z-
dc.date.available2017-06-29T10:18:09Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/13398-
dc.descriptionCавченко, О. М. Фітодобавки на основі зелених паростків пшениці у хлібопекарському виробництві / О. М. Cавченко, О. І. Сиза, М. С. Коваленко, О. Ю. Купчик // Технічні науки та технології. – 2016. – № 1 (3). – C. 234-239.en_US
dc.description.abstractДосліджено підвищення біологічної та харчової цінності пшеничного хліба за допомогою введення оздоровчої добавки на основі зелених паростків пшениці. Фітодобавка збагачує вироби вітамінами, макро- і мікроелементами, не викликає зниження споживчих та технологічних властивостей хліба. Використання харчової добавки підвищує ферментативну активність дріжджів, що скорочує тривалість технологічного процесу приготування пшеничного хліба.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів: ЧНТУen_US
dc.relation.ispartofseriesТехнічні науки та технології; № 1 (3)-
dc.subjectпаростки пшениціen_US
dc.subjectмікроелементиen_US
dc.subjectвітаміниen_US
dc.subjectякість хлібаen_US
dc.subjectwheat germen_US
dc.subjectmineralsen_US
dc.subjectvitaminsen_US
dc.subjectquality of breaden_US
dc.subjectростки пшеницыen_US
dc.subjectмикроэлементыen_US
dc.subjectвитаминыen_US
dc.subjectкачество хлебаen_US
dc.titleФітодобавки на основі зелених паростків пшениці у хлібопекарському виробництвіen_US
dc.title.alternativePhyto supplements based on green shoots of wheat in bread makingen_US
dc.title.alternativeФитодобавки на основе зеленых ростков пшеницы в хлебопекарском производствеen_US
dc.typeArticleen_US
dc.description.abstractalt1Studied biological and the nutritional value of wheat bread by introducing a dietary supplement based on green wheat grass. Phyto supplement is enrich the product vitamins, macro and micronutrients, without causing the decline in consumer and technological properties of bread. Use of a food supplement increases the enzymatic activity of yeast, shortens the process of preparation of white bread.en_US
dc.description.abstractalt2Иисследовано повышение биологической и пищевой ценности пшеничного хлеба путем введения оздоровительной добавки на основе зеленых ростков пшеницы. Фитодобавка обогащает изделия витаминами, макро- и микроэлементами, не вызывает снижения потребительских и технологических свойств хлеба. Использование пищевой добавки повышает ферментативную активность дрожжей, сокращает продолжительность технологического процесса приготовления пшеничного хлеба.en_US
Розташовується у зібраннях:№1(3)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
125.pdfстаття398,59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.