Хоменко М. А.: навчально-методичні видання : [7] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 7 з 7
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Програмування вбудованих систем : методичні вказівки до виконання курсового проєкту для студентів спеціальності 172 "Телекомунікації та радіотехніка” усіх форм навчання.Хоменко, М. А.; Велігорський, О. А.
2019Телекомунікації та радіотехніка : методичні вказівки до виконання випускної роботи для студентів спеціальності 172 «Телекомунікації та радіотехніка» усіх форм навчанняВелігорський, О. А.; Хоменко, М. А.; Савенко, О. В.; Іванець, С. А.; Гусев, О. О.; Красножон, О. В.
2019Сучасні технології конструювання РЕА : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для студентів спеціальності 172 «Телекомунікації та радіотехніка» усіх форм навчанняВелігорський, О. А.; Хоменко, М. А.
2018Інтернет речей : методичні вказівки до виконання випускної роботи для студентів освітньої програми «Пристрої Інтернету речей» спеціальності 171 «Електроніка» усіх форм навчанняВелігорський, О. А.; Хоменко, М. А.; Савенко, О. В.; Іванець, С. А.
2013Методи перетворення сигналів. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.050802 – "Електронні пристрої та системи"Іванець, С. А.; Хоменко, М. А.; Заровський, Р. В.
2014Мікроконтролери сімейства MCS-51 в задачах обробки інформації та керування. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Мікропроцесорні пристрої керування та обробки інформації» для студентів напрямів підготовки 6.050802 «Електронні пристрої та системи» та 6.050902 «Радіоелектронні апарати»Войтенко, В. П.; Хоменко, М. А.
2015Електронні пристрої та системи. Методичні вказівки до виконання дипломної роботи бакалавра за напрямом підготовки 6.050802Ревко, А. С.; Велігорський, О. А.; Гордієнко, В. В.; Хоменко, М. А.; Савенко, О. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 7 з 7