Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/13924
Назва: | Аналітичні характеристики стану цукрової промисловості України |
Інші назви: | Analytical characteristics of Ukraine sugar industry Аналитические характеристики состояния сахарной промышленности Украины |
Автори: | Онищук, Ю. В. |
Ключові слова: | цукрова промисловість ефективність розвиток ефективність розвитку аналіз тенденція sugar industry efficiency development efficiency of development analysis trend сахарная промышленность эффективность развитие эффективность развития анализ тенденция |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Чернігів: ЧНТУ |
Серія/номер: | Проблеми і перспективи економіки та управління; № 4 (4) |
Короткий огляд (реферат): | Сучасний етап функціонування цукрової промисловості України, що характеризується наявністю багатьох особливостей, сформованих її трансформацією на національному та глобальному рівнях, поглибленням процесів інтеграції та загострення викликів сучасності, вимагають детального аналізу поточного стану галузі й оцінювання тенденцій її розвитку. Проведений аналіз ефективності розвитку цукрової промисловості України в розрізі сировинно-технологічного, економічного та соціально-екологічного аспектів виявив, що функціонування в умовах трансформації мінливими характеристиками, які набувають вигляду періодичних коливань, а параметри її розвитку не мають уставленої прогресивної тенденції, тобто розвиток галузі є неефективним. Це дослідження дозволило виявити основні проблеми розвитку, вирішення яких набуває першочергової актуальності. |
Опис: | Онищук, Ю. В. Аналітичні характеристики стану цукрової промисловості України / Ю. В. Онищук // Проблеми і перспективи економіки та управління. – 2015. – № 4 (4). – C. 406-415. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/13924 |
Розташовується у зібраннях: | №4(4) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
179.pdf | стаття | 498,67 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.