Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/14011
Назва: | Науково-методичний підхід до визначення рівня ефективності функціонування ринку органічної продукції |
Інші назви: | Scientific and methodical approach to determination of level of efficiency of the organic market Научно-методический подход к определению уровня эффективности функционирования рынка органической продукции |
Автори: | Штирхун, Х. І. |
Ключові слова: | державне регулювання ефективність інтегральний показник ринок органічної продукції система state regulation efficiency integrated indicator market of organic production system государственное регулирование эффективность интегральный показатель рынок органической продукции система |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Чернігів: ЧНТУ |
Серія/номер: | Проблеми і перспективи економіки та управління; № 2 (6) |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено теоретичні підходи до визначення поняття «ефективність» та його різновидів. Запропоновано систему показників для оцінювання ефективності функціонування ринку органічної продукції. Представлено науково-методичний підхід до визначення рівня ефективності функціонування ринку органічної продукції. Розраховано узагальнений інтегральний показник ефективності функціонування ринку органічної продукції України та країн-учасниць ЄС і визначено рівень ефективності й місце кожної країни у рейтингу. Проведено сегментування потенційних споживачів органічної продукції за допомогою методу «К-сегментування». Висвітлено найперспективніший сегмент споживання органічної продукції. Розроблено матрицю стратегічних перспектив розвитку ринку органічної продукції. |
Опис: | Штирхун, Х. І. Науково-методичний підхід до визначення рівня ефективності функціонування ринку органічної продукції / Х. І. Штирхун // Проблеми і перспективи економіки та управління. – 2016. – № 2 (6). – C. 180-186. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/14011 |
Розташовується у зібраннях: | №2(6) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
244.pdf | стаття | 215,19 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.