Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/14011
Назва: Науково-методичний підхід до визначення рівня ефективності функціонування ринку органічної продукції
Інші назви: Scientific and methodical approach to determination of level of efficiency of the organic market
Научно-методический подход к определению уровня эффективности функционирования рынка органической продукции
Автори: Штирхун, Х. І.
Ключові слова: державне регулювання
ефективність
інтегральний показник
ринок органічної продукції
система
state regulation
efficiency
integrated indicator
market of organic production
system
государственное регулирование
эффективность
интегральный показатель
рынок органической продукции
система
Дата публікації: 2016
Видавництво: Чернігів: ЧНТУ
Серія/номер: Проблеми і перспективи економіки та управління; № 2 (6)
Короткий огляд (реферат): Досліджено теоретичні підходи до визначення поняття «ефективність» та його різновидів. Запропоновано систему показників для оцінювання ефективності функціонування ринку органічної продукції. Представлено науково-методичний підхід до визначення рівня ефективності функціонування ринку органічної продукції. Розраховано узагальнений інтегральний показник ефективності функціонування ринку органічної продукції України та країн-учасниць ЄС і визначено рівень ефективності й місце кожної країни у рейтингу. Проведено сегментування потенційних споживачів органічної продукції за допомогою методу «К-сегментування». Висвітлено найперспективніший сегмент споживання органічної продукції. Розроблено матрицю стратегічних перспектив розвитку ринку органічної продукції.
Опис: Штирхун, Х. І. Науково-методичний підхід до визначення рівня ефективності функціонування ринку органічної продукції / Х. І. Штирхун // Проблеми і перспективи економіки та управління. – 2016. – № 2 (6). – C. 180-186.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/14011
Розташовується у зібраннях:№2(6)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
244.pdfстаття215,19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.