Чічкань М. В.: навчально-методичні видання : [14] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 14 з 14
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Актуальні проблеми міжнародного публічного права : методичні вказівки до семінарських (практичних) занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 081 «Право» освітнього ступеню «магістр»Чічкань, М. В.
2023Організація діяльності органів юстиції в Україні : методичні вказівки до семінарських (практичних) занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 081 «Право»Чічкань, М. В.
2022Право : методичні вказівки до підготовки і проведення атестаційних іспитів для здобувачів вищої освіти спеціальності 081 «Право», освітньо-професійна програма «Цивільна та господарська юстиція (Суд. Нотаріат. Правова допомога)», перший (бакалаврський) рівень освітиЧічкань, М. В.
2022Право соціального забезпечення : методичні вказівки до семінарських (практичних) занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 081 «Право»Чічкань, М. В.
2022Міжнародне публічне право та право Європейського союзу : методичні вказівки до семінарських (практичних) занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 081 «Право» (доопрацьовані)Чічкань, М. В.
2021Міжнародне публічне право : методичні вказівки до семінарських (практичних) занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 081 «Право»Чічкань, М. В.
2019Право : методичні вказівки до підготовки і проведення кваліфікаційних іспитів для здобувачів вищої освіти спеціальності 081 «Право», освітньо-професійна програма «Трудове право та правове забезпечення управлінської діяльності», ступінь вищої освіти «бакалавр», денної та заочної форм навчання, з трудового права, адміністративного та адміністративного процесуального праваЧічкань, М. В.
2017Технологічна практика в органах соціального захисту населення: методичні вказівки для студентів спеціальності 081 «Право», спеціалізації «Трудове право та право соціального забезпечення» заочної форми навчанняЧічкань, М. В.; Волкова, Г. Р.
2017Технологічна практика в органах соціального захисту населення: методичні вказівки для студентів напряму підготовки 6.030401 "Правознавство" спеціалізації "Трудове право та право соціального забезпечення" денної та заочної форм навчанняЧічкань, М. В.; Волкова, Г. Р.
2017Трудове право. Методичні вказівки до семінарських занять та самостійної роботи для студентів напряму підготовки 6.030505 «Управління персоналом та економіка праці», денної форми навчанняДенисенко, К. В.; Чічкань, М. В.
2014Право соціального захисту населення. Методичні вказівки до самостійної роботи студентів спеціальності 7.03040101 – «Правознавство», спеціалізації «Право і організація соціального захисту населення»Чічкань, М. В.
2014Проблеми права соціального забезпечення. Методичні вказівки до самостійної роботи студентів спеціальності 7.03040101 – «Правознавство», спеціалізації «Право і організація соціального захисту населення»Чічкань, М. В.
2014Технологічна практика в органах праці та соціального захисту населення. Методичні вказівки для студентів спеціальності 7.03040101 – «Правознавство», спеціалізації «Право і організація соціального захисту населення»Чічкань, М. В.; Волкова, Г. Р.
2016Теорія права соціального забезпечення. Методичні вказівки до семінарських занять та самостійної роботи для студентів спеціальності 6.030401 – «Правознавство», спеціалізації «Право і організація соціального захисту населення» денної форми навчанняЧічкань, М. В.; Денисенко, К. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 14 з 14