Право : [70] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 70
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Суть судового рішенняКозинець, І. Г.; Курган, В.
2021Виправлення недоліків судового рішення судом, що його ухваливКозинець, І. Г.; Ісакова, А. В.
2021Судові рішення (ухвали та постанова) суду касаційної інстанціїКозинець, І. Г.; Курган, В.
2021Поняття і види судових рішеньКозинець, І. Г.; Курган, В.
2021Законна сила судового рішення та її наслідкиКозинець, І. Г.; Курган, В.
2021Право касаційного оскарження судових рішень та процесуальний порядок його реалізаціїКозинець, І. Г.; Ісакова, А. В.
2021Суть і значення касаційного оскарження судових рішень суду першої та апеляційної інстанції справКозинець, І. Г.; Кравченко, В. Я.
2021Судові рішення (ухвала та постанова) суду апеляційної інстанціїКозинець, І. Г.; Курган, В.
2021Повноваження суду апеляційної інстанції. Підстави для скасування судового рішення (рішення суду, ухвали)Козинець, І. Г.; Курган, В.
2021Право апеляційного оскарження рішень і ухвал суду та процесуальний порядок його реалізаціїКозинець, І. Г.; Курган, В.
2021Особливості провадження у справах за адміністративними позовами з приводу примусового повернення чи примусового видворення іноземців або осіб без громадянства за межі території України (ст.288 КАС)Козинець, І. Г.; Мишаста, К. Б.
2021Особливості провадження у справах за зверненням податкових та митних органів (ст. 283 КАС)Козинець, І. Г.; Мишаста, К. Б.
2021Особливості провадження у справах за адміністративними позовами про примусове відчуження земельної ділянки, інших об’єктів нерухомого майна, що на ній розміщені, з мотивів суспільної необхідності (ст. 267 КАС)Козинець, І. Г.; Мишаста, К. Б.
2021Особливості провадження у справах щодо оскарження актів, дій чи бездіяльності Верховної Ради України, Президента України, Вищої ради правосуддя, Вищої кваліфікаційної комісії суддів України (ст. 266 КАС)Козинець, І. Г.; Мишаста, К. Б.
2021Особливості провадження у справах за адміністративними позовами органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування про встановлення обмеження щодо реалізації права на свободу мирних зібраньКозинець, І. Г.; Курган, В.
2021Розгляд типових та зразкових справКозинець, І. Г.; Кравченко, В. Я.
2021Провадження в справах з оскарження нормативно-правових актів органів виконавчої влади, Верховної Ради Автономної республіки Крим, органів місцевого самоврядування та інших суб’єктів владних повноваженьКозинець, І. Г.; Кравченко, В. Я.
2021Справи, що розглядаються в порядку спрощеного позовного провадженняКозинець, І. Г.; Кравченко, В. Я.
2021Особливості провадження у справах щодо оскарження рішень, дій або бездіяльності виборчих комісій, комісій з референдуму, членів цих комісійКозинець, І. Г.; Кравченко, В. Я.
2021Електронне судочинство в адміністративному процесі: реалії та перспективиКозинець, І. Г.; Іванок, Д. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 70