Клименко Т. В.: навчально-методичні видання : [24] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 24 з 24
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Оподаткування зовнішньоекономічної діяльності : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти освітнього ступеню «магістр» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» за ОПП «Фіскальне адміністрування та митна справа» всіх форм навчанняГливенко, В. В.; Клименко, Т. В.
2019Фіскальне адміністрування та митна справа : методичні вказівки до написання та оформлення випускної кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти освітнього ступеню «магістр» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» за освітньо-професійною програмою «Фіскальне адміністрування та митна справа» всіх форм навчанняМаргасова, В. Г.; Клименко, Т. В.; Перетятько, Ю. М.; Сидоренко, О. О.; Акименко, О. Ю.
2019Фіскальне адміністрування та митна справа : методичні вказівки до написання звіту з проходження переддипломної практики для здобувачів вищої освіти освітнього ступеню «магістр» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» за освітньо-професійною програмою «Фіскальне адміністрування та митна справа» всіх форм навчанняКлименко, Т. В.; Перетятько, Ю. М.; Сидоренко, О. О.
2019Фінанси, гроші і кредит : методичні вказівки до виконання практичних занять, індивідуальної та самостійної роботи для студентів спеціальності 071 «Облік і оподаткування», ступеню вищої освіти «бакалавр»Клименко, Т. В.; Сакун, О. С.; Шестаковська, Т. Л.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 24 з 24