Гнедіна К. В.: навчально-методичні видання : [21] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 21
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Управлінський облік : методичні рекомендації до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 071 «Облік і оподаткування» усіх форм навчання/Гнедіна, К. В.
2024Аудит : методичні вказівки до виконання розрахункової роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 071 «Облік і оподаткування» усіх форм навчанняГнедіна, К. В.
2023Основи академічного письма : методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи здобувачів вищої освіти усіх спеціальностей та форм навчанняГнедіна, К. В.
2023Управлінський облік : методичні рекомендації до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 071 «Облік і оподаткування» усіх форм навчанняГнедіна, К. В.
2023Аудит : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 071 «Облік і оподаткування» усіх форм навчанняГнедіна, К. В.
2023Облік і оподаткування : методичні вказівки до самостійної роботи з дисциплін «Податкова система», «Податковий менеджмент» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування»Акименко, О. Ю.; Гнедіна, К. В.
2023Податковий менеджмент : методичні рекомендації до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 071 «Облік і оподаткування» усіх форм навчанняГнедіна, К. В.
2023Податковий менеджмент : методичні вказівки до практичних занять для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 071 «Облік і оподаткування» усіх форм навчанняГнедіна, К. В.
2023Облік і оподаткування : методичні рекомендації з виробничої практики для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування» усіх форм навчанняАкименко, О. Ю.; Гнедіна, К. В.; Сакун, О. С.; Перетятько, Ю. М.
2023Професійна етика бухгалтера та аудитора : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 071 «Облік і оподаткування» усіх форм навчанняГнедіна, К. В.
2023Методичні вказівки з переддипломної практики для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування» всіх форм навчанняГнедіна, К. В.; Клименко, Т. В.; Перетятько, Ю. М.
2022Управлінський облік : методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 071 "Облік і оподаткування" усіх форм навчанняГнедіна, К. В.
2022Аудит : методичні рекомендації до практичних занять, самостійної роботи та виконання розрахункової роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 071 "Облік і оподаткування" усіх форм навчанняГнедіна, К. В.
2019Основи академічного письма : методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи здобувачів вищої освіти усіх спеціальностей денної та заочної форм навчанняГнедіна, К. В.; Сакун, О. С.
2019Основи академічного письма : методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи здобувачів вищої освіти усіх спеціальностей денної та заочної форм навчанняГнедіна, К. В.; Сакун, О. С.
2019Управлінський облік : методичні рекомендації до написання курсової роботи для студентів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» усіх форм навчанняГнедіна, К. В.
2017Стратегічний управлінський облік і аналіз : метод. рекомендації до написання курс. роботи для студентів освітнього ступеню «магістр» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» усіх форм навчанняГнедіна, К. В.
2017Облік і оподаткування : методичні вказівки з проходження навчальної практики для студентів спеціальності 071 "Облік і оподаткування" усіх форм навчанняГнедіна, К. В.
2015Фінансовий облік І. Навчальні завдання з робочими таблицями для проведення практичних занять для студентів напряму підготовки 6.030509 “Облік і аудит” та перепідготовки за спеціальністю 7.03050901 “Облік і аудит”Лень, В. С.; Гнедіна, К. В.
2015Фінансовий облік І. Завдання для самоконтролю для студентів напряму підготовки 6.030509 “Облік і аудит”Лень, В. С.; Гнедіна, К. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 21