Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/15198
Назва: Performance as a basic factor of competitiveness of Ukraine and its regions (the assesment is done according to IMD-Lausanne methodology)
Інші назви: Продуктивність як базовий чинник конкурентоспроможності україни та її регіонів (оцінка за методологією IMD-Lausanne)
Автори: Захарченко, С. В.
Ключові слова: productivity
factors (sub factors) and an indicator of competitiveness
IMD ranking
продуктивність
конкурентоспроможність (країни, регіону)
методологія IMD-Lausanne
фактор (субфактор) та індикатор конкурентоспроможності
рейтинг ІMD
competitiveness (country; region)
methodology IMD-Lausanne
Дата публікації: 2017
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Серія/номер: Науковий вісник Полісся;№ 3 (11). Ч. 1
Короткий огляд (реферат): The article shows the importance of increasing the productivity of using the factors of production to ensure a high competitive status of countries and regions. According to experts of IMD-Lausanne the author suggests his own approach to evaluating performance as a factor of international competitiveness of the country and its regions. An assessment of the international competitiveness of Ukraine and its regions is given considering significant indicators of overall performance, performance for individual sectors and performance in terms of business types. The strategic direction of increasing international competitiveness of Ukraine and its regions by enhancing the productivity of the county economy is offered in the research paper.
Опис: Zakharchenko, S. V. Performance as a basic factor of competitiveness of Ukraine and its regions (the assesment is done according to IMD-Lausanne methodology) / S. V. Zakharchenko // Науковий вісник Полісся. - 2017. - № 3 (11). - Ч. 1. - С. 187-192.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/15198
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник Полісся. — 2017. — №3 (11) Ч. 1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
187-192.pdfстаття345,99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.