Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/15403
Назва: Управління персоналом та економіка праці : метод. вказівки до виробничої практики для магістрів спеціальності 073 «Менеджмент» спеціалізація «Управління персоналом та економіка праці»
Автори: Холодницька, А. В.
Дата публікації: 2017
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Практика покликана формувати у майбутніх фахівців вміння та навички роботи з установчими документами підприємств, використання різноманітних технологій управління персоналом, організації праці менеджера, мотивації, аудиту фонду оплати праці, фінансового менеджменту, кадрового консалтингу, аналізу показників звітності з праці; адаптувати студента до реальних умов майбутньої професії; формувати і вдосконалювати базові професійні навички і вміння; діагностувати та коректувати професійну придатність студента; забезпечити успішність майбутньої роботи.
Опис: Управління персоналом та економіка праці : метод. вказівки до виробничої практики для магістрів спеціальності 073 «Менеджмент» спеціалізація «Управління персоналом та економіка праці» / укл. А. В. Холодницька. – Чернігів : ЧНТУ, 2017. – 30 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/15403
Розташовується у зібраннях:Холодницька А. В.: навчально-методичні видання
Економічні науки



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.