Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/15436
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАль-Мула Алі, К. І. Б.-
dc.date.accessioned2017-11-21T09:56:38Z-
dc.date.available2017-11-21T09:56:38Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/15436-
dc.descriptionАль-Мула Али К. Управление инновационной деятельностью перерабатывающих предприятий на основе системных преобразований : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / К. Аль-Мула Али. - Чернигов, 2015. - 224 с.en_US
dc.description.abstractВ диссертационной работе разработаны теоретико-методологические основы и обоснованы прикладные аспекты эффективного управления инновационной деятельностью предприятий пищевой промышленности на основе системных преобразований. В диссертационной работе обобщены научные подходы к пониманию таких категорий как “инновация”, “инновационный процесс”, “инновационная деятельность”, исследованы их сущность, особенности проявления в пищевой промышленности, инфраструктура формирования и функционирования на современном этапе. Раскрыта сущность и значение инноваций в эффективной деятельности предприятий, исследованы теоретико-методологические основы системного управления инновационной деятельностью предприятий. Проведена оценка текущего состояния, выявлены тенденции и проанализирована динамика инновационной деятельности предприятий пищевой промышленности Украины. Выявлены и проанализированы взаимосвязи и влияние основных параметров инновационной деятельности предприятий пищевой промышленности Украины на показатели эффективности их функционирования. Обоснована концепция эффективного управления инновационной деятельностью предприятий пищевой промышленности, предложены система управления инновационным развитием пищевого производства и трехмерная модель вариантов потенциальных стратегий инновационного развития предприятий пищевой промышленности.en_US
dc.language.isoruen_US
dc.publisherЧернігівen_US
dc.subjectинновацияen_US
dc.subjectинновационная деятельностьen_US
dc.subjectинновационный процессen_US
dc.subjectинновационная активностьen_US
dc.subjectпищевая промышленностьen_US
dc.subjectэффективностьen_US
dc.subjectуправлениеen_US
dc.subjectконцепцияen_US
dc.subjectмодельen_US
dc.subjectконцепціяen_US
dc.subjectуправлінняen_US
dc.subjectефективністьen_US
dc.subjectхарчова промисловістьen_US
dc.subjectінноваційна активністьen_US
dc.subjectінноваційний процесen_US
dc.subjectінноваційна діяльністьen_US
dc.subjectінноваціяen_US
dc.subjectinnovationen_US
dc.subjectinnovation activityen_US
dc.subjectinnovation processen_US
dc.subjectfooden_US
dc.subjectperformanceen_US
dc.subjectmanagementen_US
dc.subjectconcept modelen_US
dc.titleУправление инновационной деятельностью перерабатывающих предприятий на основе системных преобразованийen_US
dc.title.alternativeУправління інноваційною діяльністю переробних підприємств на основі системних перетвореньen_US
dc.title.alternativeInnovation management processing enterprises based transformationsen_US
dc.typeThesisen_US
dc.description.abstractalt1У дисертаційній роботі розроблено теоретико-методологічні засади та обґрунтовано прикладні аспекти ефективного управління інноваційною діяльністю підприємств харчової промисловості на основі системних перетворень. Розглянуті теоретичні аспекти інноваційної діяльності як економічної категорії, розкрито сутність та значення інновацій в ефективній діяльності підприємств, досліджено теоретико-методологічні основи системного управління інноваційною діяльністю підприємств. Проведено оцінку поточного стану, виявлені тенденції та проаналізовано динаміку інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості України. Обґрунтовано концепцію ефективного управління інноваційною діяльністю підприємств харчової промисловості, запропоновано інтегровану систему управління інноваційним розвитком харчового виробництва та тривимірну модель варіантів потенційних стратегій інноваційного розвитку підприємств харчової промисловості.en_US
dc.description.abstractalt2In the thesis developed theoretical and methodological principles and reasonably applied aspects of effective innovation management food industry based on systemic change. The theoretical aspects of innovation as an economic category, the essence and importance of effective innovation in enterprises studied theoretical and methodological foundations of the system of innovation management companies. An assessment of the status, trends identified and analyzed the dynamics of innovation of the food industry in Ukraine. The concept of effective innovation management food industry proposed integrated system of innovative development of food production and threedimensional model of potential options strategies for innovative development of the food industry.en_US
Розташовується у зібраннях:08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
diser_ali.pdfдисертація2,14 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.