Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/15457
Назва: Механізм державного управління податковим боргом в Україні
Інші назви: Механизм государственного управления налоговым долгом в Украине
Mechanism of public management of tax debt in Ukraine
Автори: Юр’єва, О. І.
Ключові слова: механізм державного управління
податковий борг
державне управління податковим боргом
інструменти механізму державного управління податковим боргом
податкова політика
органи державної фіскальної служби
механизм государственного управления
налоговый долг
управление налоговым долгом
инструменты механизма государственного управления налоговым долгом
налоговая политика
органы государственной фискальной службы
public management mechanism
tax debt, tax debt public management
management mechanism tools
tax policy
State Fiscal Service bodies
Дата публікації: 2017
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): У дисертації здійснено теоретичне обґрунтування змісту механізму державного управління податковим боргом в Україні та на цій основі розроблено практичні рекомендації щодо його вдосконалення. У роботі визначено категорію механізм державного управління податковим боргом, як систему, що має власні цілі, принципи та виконує певні державно-управлінські функції, метою яких є мінімізація проблеми податкового боргу. Особливу увагу приділено дослідженню нормативно-правової, організаційної та інформаційно-аналітичної складовим та інструментам механізму державного управління податковим боргом. Проаналізовано сучасний стан управління податковим боргом в Україні, визначено дієвість застосування інструментів управління боргом та побудовано схему механізму державного управління податковим боргом. Проведено дослідження позитивної європейської практики ефективного управління податковим боргом й на цій основі визначено підходи щодо адаптації вітчизняного податкового законодавства до європейських стандартів в контексті світових глобалізаційних процесів. Науково обґрунтовано пропозиції щодо оптимізації організаційного забезпечення та вдосконаленню нормативно-правової, інформаційно- аналітичної складових механізму державного управління податковим боргом в Україні. З метою вирішення проблем державного управління у податковій сфері визначено шляхи вдосконалення інструментів та складових механізму державного управління податковим боргом.
Опис: Юр’єва, О. І. Механізм державного управління податковим боргом в Україні : автореф. дис. ...канд. наук з державного управління : 25.00.02 / О. І. Юр’єва. – Чернігів, 2017. – 23 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/15457
Розташовується у зібраннях:25.00.02 – механізми державного управління

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
aref_yurieva1.pdfавтореферат242,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.