Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/15575
Назва: Страхування : метод. вказівки до проведення практ. занять та самост. роботи для студентів спеціальності 075 «Маркетинг» ступеню вищої освіти «бакалавр».
Автори: Москаленко, В. А.
Дата публікації: 2017
Видавництво: ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Мета вивчення дисципліни полягає у наданні студентам глибоких теоретичних знань та практичних навичок з питань страхової справи, розуміння фінансово-економічних аспектів сфери страхування, застосування яких надає можливість ефективно використовувати цю сферу фінансових відносин як механізм подолання ризиків у практичній діяльності. Вивчення дисципліни ґрунтується на засвоєних студентами базових знаннях в галузі макро- і мікроекономічної теорії, економічної історії, економіки підприємств, фінансів, обліку і аналізу, достатній математичній та статистичній підготовці.
Опис: Страхування : метод. вказівки до проведення практ. занять та самост. роботи для студентів спеціальності 075 «Маркетинг» ступеню вищої освіти «бакалавр» / укл. В. А. Москаленко. – Чернігів : ЧНТУ, 2017. – 46 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/15575
Розташовується у зібраннях:Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Страхування.pdf546,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.