Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/15609
Назва: Аналіз розвитку харчової промисловості України
Автори: Гоголь, Т. А.
Держилова, Ю. В.
Ключові слова: виробництво
глобалізація
зростання попиту
конкуренція
органічна продукція
харчова промисловість
Дата публікації: 2017
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Серія/номер: матеріали конференції;
Опис: Гоголь, Т. А. Аналіз розвитку харчової промисловості України / Т. А. Гоголь, Ю. В. Держилова // Статистичне та експертно-аналітичне забезпечення управління сталим розвитком економіки і соціальної сфери : зб. матеріалів ІІІ Міжнарод. наук.-практ. конф. (м. Чернігів, 5 грудня 2017 р.). – Чернігів : ЧНТУ, 2017. – С. 83-85.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/15609
Розташовується у зібраннях:Гоголь Тетяна Анатоліївна
Статистичне та експертно-аналітичне забезпечення управління сталим розвитком економіки і соціальної сфери (5 грудня 2017 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
83-86_Аналiз_розвитку_харчовоi_промисловостi_Украiни.pdfнаукова доповідь452,15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.