Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/15668
Назва: Актуальні проблеми кваліфікації злочинів у сфері службової та професійної діяльності, пов’язаної з наданням публічних послуг : метод. вказівки для самост. роботи для підготовки магістрів за спец. 081 «Право»
Автори: Коломієць, Н. В.
Дата публікації: 2018
Видавництво: ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Метою самостійної роботи є вироблення у студентів вміння самостійно вивчати матеріал з навчальної дисципліни «Актуальні проблеми кваліфікації злочинів у сфері службової та професійної діяльності, пов’язаної з наданням публічних послуг», аналізувати законодавчі акти та спеціальну літературу, формулювати і обґрунтовувати свої висновки щодо проблемних питань, а також застосовувати набуті теоретичні знання під час вирішення практичних завдань.
Опис: Актуальні проблеми кваліфікації злочинів у сфері службової та професійної діяльності, пов’язаної з наданням публічних послуг : метод. вказівки для самост. роботи для підготовки магістрів за спец. 081 «Право» / укл. Н. В. Коломієць. – Чернігів : ННІ Права і Соціальних Технологій ЧНТУ, 2018. – 50 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/15668
Розташовується у зібраннях:Коломієць Н. В.: навчально-методичні видання
Юридичні науки



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.