Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/15686
Назва: Економетрика : метод. рекомендації до виконання розрахунк. (контрольної) роботи для підготовки бакалаврів за спец. 051 „Економіка”, 071 „Облік і оподаткування”
Автори: Ющенко, Н. Л.
Дата публікації: 2017
Видавництво: ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Метою викладання навчальної дисципліни „Економетрика” є вивчення студентами методів побудови адекватних економетричних моделей та прогнозу поведінки реальних економічних процесів на підставі використання сучасних програмних засобів. Основними завданнями дисципліни „Економетрика” є: – розвинути знання студентів у сфері економетричної методології, надати сучасні теоретичні підходи щодо побудови та аналізу різних видів моделей; – ознайомити з основними напрямами розвитку економетричної науки; – розвинути практичні навички економетричного дослідження і моделювання.
Опис: Економетрика : метод. рекомендації до виконання розрахунк. (контрольної) роботи для підготовки бакалаврів за спец. 051 „Економіка”, 071 „Облік і оподаткування” / укл. Н. Л. Ющенко. – Чернiгiв : ЧНТУ, 2017. – 25 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/15686
Розташовується у зібраннях:Ющенко Н. Л.: навчально-методичні видання
Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Економетрика.pdf623,24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.