Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/15866
Назва: Депопуляція населення Чернігівського регіону як деструктивний чинник формування його трудового потенціалу
Автори: Ющенко, Н. Л.
Позднякова, А. М.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Серія/номер: матеріали конференції;
Короткий огляд (реферат): На основі проведеного аналізу динаміки демографічних втрат Чернігівського регіону та їх структуризації, нами було визначено внесок двох основних факторів у загальну зміну числа народжень та померлих: повікової інтенсивності демографічних процесів і вікової структури населення, що і було метою дослідження. Таким чином, глибокі зрушення у відтворенні населення, значні демографічні втрати у сучасний період відіграють роль деструктивного чинника у формуванні трудового потенціалу регіону, суттєво звужуючи його можливості. Тому першочергового значення в сучасних умовах набуває розвиток та покращання його якісних характеристик, передусім освітнього та професійно–кваліфікаційного рівнів.
Опис: Ющенко, Н. Л. Депопуляція населення Чернігівського регіону як деструктивний чинник формування його трудового потенціалу / Н. Л. Ющенко, А. М. Позднякова // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : тези доповідей Всеукр. наук.-практ. конф. студ., аспірантів та молодих вчених (м. Чернігів, 16-17 квіт. 2013 р.). – Чернігів : ЧДТУ,2013. – С. 458-464.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/15866
Розташовується у зібраннях:Ющенко Н. Л.: доповіді, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ЮщенкоН+ПоздняковаА_тези_Депопуляція населення.pdfстаття391,58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.