Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/15902
Назва: | Status and trends of the world market of caviar |
Інші назви: | Стан і тенденції розвитку світового ринку осетрової ікри Состояние и тенденции развития мирового рынка осетровой икры |
Автори: | Бондарчук, М. Є. |
Ключові слова: | production trade market caviar aquaculture виробництво торгівля ринок ікра осетрових аквакультура производство торговля рынок икра осетровых аквакультура |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Чернігів : ЧНТУ |
Серія/номер: | Проблеми і перспективи економіки та управління;№ 2 (10) |
Короткий огляд (реферат): | The analysis of the development of the world market of sturgeon caviar. As the main trends of development determined the diversification of the production of sturgeon and caviar from fishing in the wild production of this product only in aquaculture conditions. Uncontrolled poaching of sturgeon and production of sturgeon caviar led to almost complete destruction of the population at the end of the last century. The great demand for caviar as a gourmet and nutritious food, has led to the inflow of investments to the development of aquaculture – the artificial rearing of sturgeon. Among the countries with the largest volume of aquaculture production of sturgeon caviar are China, Russia, Italy, Germany, Poland and the United States. 90% of the domestic market of sturgeon caviar in Ukraine is contrabandism and counterfeit. Absent purposeful activity of the state to stimulate the development of aquaculture production and protection of sturgeon. |
Опис: | Bondarchuk, M. Status and trends of the world market of caviar / М. Bondarchuk // Проблеми і перспективи економіки та управління. – 2017. – № 2 (10). – С. 133-139. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/15902 |
Розташовується у зібраннях: | №2(10) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1499540332197-133-139.pdf | стаття | 362,34 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.