Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/15955
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Денисова, Н. М. | - |
dc.contributor.author | Соя, П. В. | - |
dc.date.accessioned | 2018-03-14T13:47:08Z | - |
dc.date.available | 2018-03-14T13:47:08Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/15955 | - |
dc.description | Денисова, Н. М. Дослідження впливу фруктози на технологічний процес виготовлення та якість здобних виробів / Н. М. Денисова, П. В. Соя // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі: Всеукраїнська наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та мол. учених (м. Чернігів, 19 – 20 квіт. 2017 р.): зб. тез доп. - Чернігів: ЧНТУ, 2017. – С.225. | en_US |
dc.description.abstract | В останній час світове суспільство турбує питання здорового харчування, зниження калорійності продуктів, що споживаються. Одним із шляхів рішення цієї проблеми є використання різних видів цукрозамінників для виробництва продуктів харчування, в тому числі й здобних. В доповіді представлені результати досліджень використання фруктози в кристалічній формі для зменшення глікемічного індексу продуктів. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.subject | цукрозамінники | en_US |
dc.subject | фруктоза | en_US |
dc.subject | глікемічний індекс | en_US |
dc.title | Дослідження впливу фруктози на технологічний процес виготовлення та якість здобних виробів | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Денисова Н. М.: доповіді, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дослідження впливу.pdf | 193,6 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.