Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/15955
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДенисова, Н. М.-
dc.contributor.authorСоя, П. В.-
dc.date.accessioned2018-03-14T13:47:08Z-
dc.date.available2018-03-14T13:47:08Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/15955-
dc.descriptionДенисова, Н. М. Дослідження впливу фруктози на технологічний процес виготовлення та якість здобних виробів / Н. М. Денисова, П. В. Соя // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі: Всеукраїнська наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та мол. учених (м. Чернігів, 19 – 20 квіт. 2017 р.): зб. тез доп. - Чернігів: ЧНТУ, 2017. – С.225.en_US
dc.description.abstractВ останній час світове суспільство турбує питання здорового харчування, зниження калорійності продуктів, що споживаються. Одним із шляхів рішення цієї проблеми є використання різних видів цукрозамінників для виробництва продуктів харчування, в тому числі й здобних. В доповіді представлені результати досліджень використання фруктози в кристалічній формі для зменшення глікемічного індексу продуктів.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : ЧНТУen_US
dc.subjectцукрозамінникиen_US
dc.subjectфруктозаen_US
dc.subjectглікемічний індексen_US
dc.titleДослідження впливу фруктози на технологічний процес виготовлення та якість здобних виробівen_US
dc.typeWorking Paperen_US
Розташовується у зібраннях:Денисова Н. М.: доповіді, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дослідження впливу.pdf193,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.