Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/15957
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДенисова, Н. М.-
dc.contributor.authorСоя, П. В.-
dc.date.accessioned2018-03-14T14:36:50Z-
dc.date.available2018-03-14T14:36:50Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/15957-
dc.descriptionДенисова, Н. М. Вплив цукрозамінників на технологію та якість хлібобулочних виробів / Н. М. Денисова, П. В. Соя // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС –2017) : матеріали тез доп. VІІ міжнар. наук.- практ. конф. (м. Чернігів , 24–27 квіт. 2017р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2017. – С.42-43.en_US
dc.description.abstractНайбільш розповсюдженими продуктами харчування в нашій державі є хлібобулочні вироби, що в рецептурі включають цукор. Тому актуальною проблемою є заміна сахарози в хлібобулочних виробах на цукрозамінники. Метою дослідження, викладеного в доповіді, є вивчення впливу фруктози на технологічний процес і якість здобних виробів.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : ЧНТУen_US
dc.subjectхлібобулочні виробиen_US
dc.subjectсахарозаen_US
dc.subjectцукрозамінникиen_US
dc.titleВплив цукрозамінників на технологію та якість хлібобулочних виробівen_US
dc.typeWorking Paperen_US
Розташовується у зібраннях:Денисова Н. М.: доповіді, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вплив цукрозамінників.pdf206,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.