Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/15958
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДенисова, Н. М.-
dc.contributor.authorСокотнюк, Р. А.-
dc.date.accessioned2018-03-14T14:48:10Z-
dc.date.available2018-03-14T14:48:10Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/15958-
dc.descriptionДенисова, Н. М. Вплив різних видів дріжджів на технологію виробництва та показники якості хлібобулочних виробів / Н. М. Денисова, Р. А. Сокотнюк // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС –2017) : матеріали тез доп. VІІ міжнародної наук.- практ. конф. (м. Чернігів, 24–27 квіт. 2017р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2017. – С.42-43.en_US
dc.description.abstractНа сьогоднішній день для хлібопекарської промисловості важливою задачею залишається збереження якості хлібобулочних виробів при змінах виробників сировини. Тому вивчення властивостей сировини (борошна, дріжджів та інших складових) та специфіки їх комбінацій набуває більшої актуальності. Процеси дозрівання напівфабрикатів напряму залежать від властивостей дріжджів, а саме від специфіки їх ферментного комплексу. Метою роботи є вивчення впливу різних видів дріжджів на технологічний процес і якість хлібобулочних виробів та можливість їх взаємозаміни.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : ЧНТУen_US
dc.subjectякість хлібобулочних виробівen_US
dc.subjectдріжджіen_US
dc.titleВплив різних видів дріжджів на технологію виробництва та показники якості хлібобулочних виробівen_US
dc.typeWorking Paperen_US
Розташовується у зібраннях:Денисова Н. М.: доповіді, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вплив різних видів.pdf188,37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.