Костенко І. А.: навчально-методичні видання : [20] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 20
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 101 – Екологія. Освітня програма «Екологія»Цибуля, С. Д.; Костенко, І. А.; Челябієва, В. М.; Буяльська, Н. П.
2024Технічні засоби захисту навколишнього середовища : методичні рекомендації до практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 101 "Екологія". Освітня програма "Екологія"Костенко, І. А.
2024Параметричне забруднення довкілля : методичні вказівки до практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 101 "Екологія". Освітня програма "Екологія"Костенко, І. А.
2024Моніторинг довкілля : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 101 "Екологія". Освітня програма "Екологія"Цибуля, С. Д.; Костенко, І. А.
2023Екологічна безпека та техноекологія : методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 101 "Екологія" освітньо-професійної програми "Екологія"Костенко, І. А.; Челябієва, В. М.
2023Навчально-виробнича практика : методичні вказівки для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 101 "Екологія" освітня програма "Екологія"Челябієва, В. М.; Костенко, І. А.
2023Навчально-ознайомча практика : методичні вказівки для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 101 "Екологія", освітня програма "Екологія"Челябієва, В. М.; Костенко, І. А.
2022Безпека життєдіяльності та основи охорони праці : методичні вказівки до практичних занятьДенисова, Н. М.; Костенко, І. А.; Буяльська, Н. П.
2021Інформаційні технології та інструментальні методи в наукових дослідженнях : конспект лекцій з дисципліни "Сучасні інструментальні методи та інформаційні технології в наукових дослідженнях" для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології"Костенко, І. А.; Пасов, Г. В.
2021Харчові технології : методичні вказівки до виконання кваліфікаційних робіт для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 "Харчові технології"Цибуля, С. Д.; Хребтань, О. Б.; Замай, Ж. В.; Гуменюк, О. Л.; Костенко, І. А.
2021Сучасні інструментальні методи та інформаційні технології в наукових дослідженнях : методичні вказівки до виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології"Пасов, Г. В.; Костенко, І. А.
2020Безпека життєдіяльності та основи охорони праці : лабораторний практикум для ЗВО всіх галузей знаньКостенко, І. А.; Денисова, Н. М.; Челябієва, В. М.
2020Безпека життєдіяльності та основи охорони праці : методичні вказівки до виконання практичних робіт для ЗВО всіх галузей знаньДенисова, Н. М.; Костенко, І. А.; Буяльська, Н. П.
2020Сучасні інструментальні методи та інформаційні технології в наукових дослідженнях : методичні вказівки до виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології"Костенко, І. А.
2020Корозія та захист від корозії : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти спеціальностей 131 "Прикладна механіка", 133 "Галузеве машинобудування", 274 "Автомобільний транспорт", 181 "Харчові технології"Костенко, І. А.; Челябієва, В. М.
2020Безпека життєдіяльності та основи охорони праці : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи ЗВО всіх галузей знаньДенисова, Н. М.; Костенко, І. А.; Буяльська, Н. П.
2018Корозія та захист металів від корозії : методичні вказівки до виконання практичних занять для студентів напряму підготовки 6.070106 "Автомобільний транспорт"Цибуля, С. Д.; Костенко, І. А.
2014Корозія та захист металів від корозії. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напрямів підготовки 6.051701 – Харчові технології та інженерія; 6.050502 – Інженерна механіка; 6.050503 – МашинобудуванняКостенко, І. А.; Челябієва, В. М.
2016Корозія та захист металів від корозії. Методичні вказівки до виконання лабораторних та контрольної робіт для студентів заочної форми навчання напрямів підготовки 6.051701 – Харчові технології та інженерія; 6.050502 – Інженерна механіка; 6.092300 – Технологія і устаткування зварюванняКостенко, І. А.; Челябієва, В. М.; Цибуля, С. Д.; Буяльська, Н. П.
2016Охорона праці в галузі та цивільний захист. Методичні рекомендації та контрольні завдання для самостійної роботи студентів заочної форми навчання механіко-технологічних спеціальностейКорольов, О. О.; Костенко, І. А.; Авер’янов, Ф. І.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 20