Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/16130
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоваленко, Л. О.-
dc.contributor.authorЖданюк, Д. С.-
dc.date.accessioned2018-04-10T10:10:23Z-
dc.date.available2018-04-10T10:10:23Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/16130-
dc.descriptionКоваленко, Л. О. Ефективність використання оборотних активів підприємств виробництва харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів та напрямки удосконалення управління ними / Л. О. коваленко, Д. С. Жданюк // Чернігівський науковий часопис. Серія 1 : Економіка і управління. - 2017. - № 1 (8). - С. 70-77.en_US
dc.description.abstractУ статті розкрито основні проблеми формування та використання оборотних активів підприємств харчової промисловості в Україні. Досліджено їх склад та структуру, показники ефективності використання, визначені причини, які обумовили негативну динаміку цих показників. Обгрунтовані етапи формування політики управління оборотними активами та запропоновано напрямки підвищення ефективності їх використання.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : ЧНТУen_US
dc.relation.ispartofseriesЧернігівський науковий часопис. Серія 1 : Економіка і управління;№ 1 (8)-
dc.subjectоборотні активиen_US
dc.subjectоборотний капіталen_US
dc.subjectструктура оборотних активівen_US
dc.subjectполітика управління оборотними активамиen_US
dc.subjectоборотные активыen_US
dc.subjectоборотный капиталen_US
dc.subjectструктура оборотных активовen_US
dc.subjectполитика управления оборотными активамиen_US
dc.subjectcurrent assetsen_US
dc.subjectworking capitalen_US
dc.subjectthe structure of current assetsen_US
dc.subjectthe policy of management of current assetsen_US
dc.titleЕфективність використання оборотних активів підприємств виробництва харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів та напрямки удосконалення управління нимиen_US
dc.title.alternativeEfficiency of the use of current assets of food, beverages and tobacco production companies and directions for improving their managementen_US
dc.title.alternativeЭффективность использования оборотных активов компаний производства пищевых продуктов, напитков и табачных изделий и направления усовершенствования управления имиen_US
dc.typeArticleen_US
dc.description.abstractalt1В статье раскрыты основные проблемы формирования и использования оборотных активов предприятий пищевой промышленности в Украине. Исследованы их состав и структура, показатели эффективности использования, определены причины, которые обусловили негативную динамику этих показателей. Обоснованы этапы формирования политики управления оборотными активами и предложены направления повышения эффективности их использования.en_US
dc.description.abstractalt2The article reveals the main problems of formation and use of current assets of food industry enterprises in Ukraine. Their composition and structure, indicators of the effectiveness of use were investigated, the reasons that determined the negative dynamics of these indicators were deter-mined.The stages in the formation of a policy for the management of current assets are justified and ways to increase the efficiency of their use are proposed.en_US
Розташовується у зібраннях:Коваленко Лариса Олексіївна
Чернігівський науковий часопис. Серія 1, Економіка і управління. – 2017. – № 1 (8)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
70-77.pdfстаття374,56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.