Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/16346
Назва: Тенденції та перспективи розвитку ринку ресторанних послуг м. Чернігів
Інші назви: Тенденции и перспективы развития рынка ресторанных услуг г. Чернигов
Тendencies and prospects of restaurant services market development in Сhernigov
Автори: Алєшугіна, Н. О.
Зеленська, О. О.
Ключові слова: ринок
ресторанний бізнес
конкуренція
заклади ресторанного господарства
рынок
ресторанный бизнес
конкуренция
заведения ресторанного хозяйства
market
restaurant business
competition
restaurants sector
Дата публікації: 2012
Видавництво: Чернігів : ЧДІЕУ
Серія/номер: Науковий вісник ЧДІЕУ. Серія 1 : Економіка;№ 1 (13)
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано тенденції розвитку ринку ресторанних послуг м. Чернігів за період з 1990 по 2010 рік. Проведено маркетингові дослідження кон’юнктури ринку пропозиції, визначено перспективні ніші ресторанного бізнесу м.Чернігів.
Опис: Алєшугіна, Н. О. Тенденції та перспективи розвитку ринку ресторанних послуг м. Чернігів / Н. О. Алєшугіна, О. О. Зеленська // Науковий вісник ЧДІЕУ. Серія 1 : Економіка. – 2012. – № 1 (13) – С. 92-98.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/16346
Розташовується у зібраннях:Зеленська О. О.: наукові статті
Алєшугіна Н. О.: наукові статті
№1(13)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тенденції та перспективи розвитку ринку ресторанних послуг м.pdfстаття792,37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.