Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/16375
Назва: Вплив наслідків аварії на ЧАЕС на розвиток туристично-рекреаційної діяльності в Україні
Автори: Алєшугіна, Н. О.
Ключові слова: туристично-рекреаційна діяльність
ЧАЕС
Дата публікації: 2016
Видавництво: Ніжин
Серія/номер: матеріали конференції;
Короткий огляд (реферат): Негативні наслідки аварії на ЧАЕС на розвиток рекреаційно-туристичної діяльності є очевидними. Внаслідок радіаційного забруднення було вилучено з користування значні рекреаційні території, стало неможливим використання торфових лікувальних грязей, поширених здебільшого на півночі України, скасовано численні пішохідні та водні маршрути по Поліссю, втратили постійних відпочивальників мальовничі містечка та села, заклади відпочинку, розташовані в зоні лиха та поблизу неї. В усьому світі маловідома на той час Україна стала асоціюватись із зоною страшної екологічної катастрофи. Чорнобильська катастрофа стала на довгий час основним чинником, що формував імідж України, а, отже, впливав певним чином і на формування в’їзних потоків до країни.
Опис: Алєшугіна, Н. О. Вплив наслідків аварії на ЧАЕС на розвиток туристично-рекреаційної діяльності в Україні / Н. О. Алєшугіна // Сучасні екологічні проблеми Українського Полісся та суміжних територій (до 30-ої річниці аварії на ЧАЕС) : матеріали міжнород. наук.-практ. конф. (20-22 квітня 2016 року, м.Ніжин). – Ніжин, 2016. – С. 67-69.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/16375
Розташовується у зібраннях:Алєшугіна Н. О.: доповіді, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Алєшугіна_наслідки аварії на ЧАЕС.pdfстаття297,53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.