Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/16397
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАлєшугіна, Н. О.-
dc.date.accessioned2018-05-17T11:01:47Z-
dc.date.available2018-05-17T11:01:47Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/16397-
dc.descriptionЗошит для практичних робіт та завдань для самостійної роботи з дисципліни “Організація ресторанного господарства” для студентів спеціальності 242 “Туризм” денної форми навчання / уклад. Н. О. Алєшугіна Н.О.. – Чернігів : ЧНТУ, 2017. – 55 с.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : ЧНТУen_US
dc.subjectорганізація ресторанного господарстваen_US
dc.titleЗошит для практичних робіт та завдань для самостійної роботи з дисципліни “Організація ресторанного господарства” для студентів спеціальності 242 “Туризм” денної форми навчання / Укл.: Алєшугіна Н.О. – Чернігів: ЧНТУ, 2017. – 55 с.en_US
dc.typeLearning Objecten_US
Розташовується у зібраннях:Алєшугіна Н. О.: навчально-методичні видання
Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
зошит для практичних робіт (2 курс).pdfметодичні вказівки1,34 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.