Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/16398
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧелябієва, В. М.-
dc.contributor.authorГаврик, М. В.-
dc.date.accessioned2018-05-17T11:36:20Z-
dc.date.available2018-05-17T11:36:20Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/16398-
dc.descriptionГаврик, М. Використання порошку з кісточок яблук у приготуванні льодяникової карамелі та праліне / М. Гаврик, В. Челябієва // Natural Resources of Border Areas under a Changing Climate : мaterials of the International scientific conference (Chernihiv, 27-29 September 2017). – Chernihiv: Desna Polygraph, 2017. – С. 32 - 33en_US
dc.description.abstractОб’єктом дослідження у доповіді є використання нетрадиційної сировини, а саме яблучних насіннєвих камер з насінням, у складі карамельної маси. Мета роботи – розробка рецептури льодяникової карамелі шляхом введення порошку яблучних насіннєвих камер з насінням як біологічно активного інгредієнта, що забезпечує приємний яблучний смак, пористу структуру та біологічну цінність готової продукції за рахунок збагачення мінералами та пектиновими речовинами.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherChernihiv: Desna Polygraphen_US
dc.subjectнетрадиційна сировинаen_US
dc.titleВикористання порошку з кісточок яблук у приготуванні льодяникової карамелі та пралінеen_US
dc.typeWorking Paperen_US
Розташовується у зібраннях:Челябієва В. М.: доповіді, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Челябієва В. Використання..pdf52,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.