Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/16404
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Алєшугіна, Н. О. | - |
dc.date.accessioned | 2018-05-18T09:09:10Z | - |
dc.date.available | 2018-05-18T09:09:10Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/16404 | - |
dc.description | Зошит для лабораторних робіт з дисципліни “Організація ресторанного господарства” для студентів спеціальності 6.130104 “Туризм” денної форми навчання / укл. Н. О. Алєшугіна. – Чернігів : ЧНТУ, 2014. – 44 с. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.subject | організація ресторанного господарства | en_US |
dc.title | Зошит для лабораторних робіт з дисципліни “Організація ресторанного господарства” для студентів спеціальності 6.130104 “Туризм” денної форми навчання | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Алєшугіна Н. О.: навчально-методичні видання Економічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Лабораторні роботи1.pdf | методичні вказівки | 1,5 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.