Завацький С. В.: навчально-методичні видання : [6] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 6 з 6
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Теплотехнічний розрахунок огороджувальних конструкцій будівель : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з курсу «Архітектурно-будівельна фізика і кліматологія» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей: 191 "Архітектура та містобудування"; 022 "Дизайн середовища"Завацький, С. В.
2023Дизайн середовища : методичні вказівки з проєктної (переддипломної) практики для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Дизайн середовища» спеціальності 022 «Дизайн» галузі знань 02 «Культура і мистецтво»Савченко, О. В.; Завацький, С. В.; Пономаревська, О. І.
2023Архітектура та містобудування : методичні вказівки з проєктної (переддипломної) практики для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Архітектура та містобудування» спеціальності 191 «Архітектура та містобудування» галузі знань 19 «Архітектура та будівництво»Савченко, О. В.; Завацький, С. В.; Павленко В. В., /
2022Опір матеріалів : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи №1 для здобувачів першого рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Будівництво та цивільна інженерія» за спеціальністю 192 "Будівництво та цивільна інженерія" галузь знань 19 "Архітектура та будівництво"Завацький, С. В.
2017Автоматизований аналіз напружено-деформованого стану конструкцій в програмному комплексі Structure Cad Оffice:Завацький, С. В.; Корзаченко, М. М.
2017Монтаж каркасної промислової будівлі: Методичні рекомендації до виконання курсового проекту з дисципліни «Технологія будівельного виробництва» (для студентів спеціальності 192 – Будівництво та цивільна інженерія)Котельчук, Л. С.; Завацький, С. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 6 з 6