Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/16689
Назва: English for lawyers : методичні вказівки з англійської мови за професійним спрямуванням для самостійної роботи студентів спеціальності 081 «Право»
Автори: Литвин, С. В.
Гагіна, Н. В.
Лось, О.В.
Дата публікації: 2018
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичне видання спрямоване на поетапне самостійне вивчення тем, що стосуються основних галузей права, та сприяє розвитку професійної комунікативної компетенції. Запропонований матеріал охоплює основи договірного, трудового, деліктного, кримінального, комерційного англійського права, закону про компанії, судового процесу і арбітражу, міжнародного права. Кожний розділ базується на тексті для вивчаючого читання та післятекстових вправ, що дозволяють ознайомитися з професійною термінологією, поглибити знання з різних галузей права.
Опис: English for lawyers : метод. вказ. з англ. мови за проф. спрямуванням для самост. роб. студ. спец. 081 «Право» / уклад.: С. В. Литвин, Н. В. Гагіна, О. В. Лось. – Чернігів : ЧНТУ, 2018. - 50 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/16689
Розташовується у зібраннях:Литвин С. В.: навчально-методичні видання
Гагіна Н. В.: навчально-методичні видання
Лось О. В.: навчально-методичні видання
Гуманітарні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Англ.мова_метод..pdf504,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.