Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/16899
Назва: English for Media Competence : методичні вказівки до практичних занять з англійської мови за професійним спрямуванням для студентів I-II курсів денної та заочної форми навчання спеціальності 075 "Маркетинг"
Автори: Лашук, Н. М.
Дата публікації: 2018
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Мета методичних вказівок – підготувати медіакомпетентних фахівців з маркетингу, які володіють іноземною мовою, на рівні, необхідному для здійснення ефективної професійної іншомовної комунікації, допомогти студентам розвинути уміння дослідження, критичного аналізу іноземною мовою медіапродукції (в тому числі власної) та використання надбань медіакультури для розвитку медіаінформаційного потенціалу.
Опис: English for Media Competence : метод. вказівки до практ. занять з англ. мови за проф. спрямуванням для студентів I-II курсів денної та заочної форми навчання спец. 075 "Маркетинг" / уклад. Н. М. Лашук. – Чернігів : ЧНТУ, 2018. – 84 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/16899
Розташовується у зібраннях:Гуманітарні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
English for Media Competence. .pdf2,07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.