Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/16905
Назва: Менеджмент організацій і адміністрування у виробничій сфері : методичні вказівки до проходження виробничої та управлінської практики для студентів спеціальності 073 «Менеджмент»
Автори: Пономаренко, С. І.
Ітченко, Д. М.
Дата публікації: 2018
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): В університетах розвинутих країн світу саме практика студента, яка здійснюється в реальних умовах господарської діяльності, є одним з основних етапів підготовки спеціаліста, який зможе ефективно конкурувати на ринку праці. З огляду на це, проходження виробничої та управлінської практики є надзвичайно важливим з точки зору забезпечення ефективності навчального процесу в цілому та професійної підготовки студента зокрема елементом навчання. За змістом і метою ці види практики є професійно орієнтованими. Основне завдання, яке вирішується в результаті проходження виробничої та управлінської практики, – це закріплення теоретичних знань, розвиток практичних вмінь і навиків майбутнього фахівця. Практична підготовка дозволяє студенту оволодіти сучасними методами, формами організації та знаряддями праці в галузі майбутньої професії, сформувати у них професійні вміння та навички для прийняття самостійних рішень під час конкретної роботи в реальних виробничих і ринкових умовах, виховати потребу поглиблювати знання й творчо застосовувати їх у практичній діяльності.
Опис: Менеджмент організацій і адміністрування у виробничій сфері : метод. вказівки до проходження вироб. та упр. практики для студентів спец. 073 «Менеджмент» / уклад.: С. І. Пономаренко, Д. М. Ітченко, - Чернігів : ЧНТУ, 2018 – 24 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/16905
Розташовується у зібраннях:Пономаренко С. І.: навчально-методичні видання
Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Менеджмент організацій і адміністрування у виробничій сфері. .pdf305,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.